A költöztetésben nem ismerünk tréfát

A költöztetésben nem ismerünk tréfát

Minden évben emberek milliói döntenek úgy, hogy elköltöznek otthonukból.

Ennek számtalan oka lehet; új munkahely, párkapcsolat, továbbtanulás, vagy akár vágy egy teljesen új környezetre. Vannak, akik maradnak saját országukban, de akadnak, akik egy idegen országban keresnek maguknak új otthont. Aki már valaha is költözött, jól tudja, hogy minden költözés nagyon sok munkával és szervezéssel jár, azonban egy másik országba való költözés különösen nehéznek számít.

Szerencsére nem kell egyedül belevágnia, hiszen a Visszük.hu otthon van a nemzetközi költöztetés területén is. Garantáljuk, hogy minden bútora, berendezési tárgya és csomagja sértetlenül, épségben fog megérkezni a célállomásra. Azonban ez nem minden, hiszen teljes körű szolgáltatásunk ennél sokkal többet nyújt. Amennyiben arra igényt tart, mi a minőségi fóliákat és dobozokat is beszerezzük, és segítünk a csomagolásban is. A nagyobb méretű, vagy nehezebb bútorokat mindenképpen célszerű elemeikre szerelni a szállítás ideje alatt; így nem csak könnyebb mozgatni őket, hanem biztonságosabb is. A bútorszerelést is ránk bízhatja; érkezés után természetesen össze is szereljük őket.

Cégünk nem csupán Magyarországról külföldre, illetve onnan haza költöztet, hanem képesek vagyunk Európa bármelyik városából elköltöztetni a kontinens bármelyik másik városába. A költöztetés Franciaország, Ausztria, Németország vagy Hollandia területére nagyságrendekkel gyakoribb megbízásnak számít, mint Kelet-Európába, de időnként oda is szervezünk fuvarokat.
Mivel egy ilyen út komoly szervezést igényel, ajánlott több, mint egy hónappal korábban megrendelnie szolgáltatásunkat; ilyen esetben az ár is kedvezményesebb. Sürgős költöztetéseket is tudunk vállalni, amennyiben arra van épp szabad kapacitásunk, de persze csak észszerű keretek között, tehát egyetlen nap alatt például nem tudunk megszervezni egy fuvart Olaszországba.

Fontos megjegyezni, hogy ha a távolság nagyobb, mint 500 kilométer, akkor is nemzetközi költöztetésként könyveljük azt el, ha eközben nem lépünk át egyetlen országhatárt; ennek elsősorban logisztikai okai vannak.