A vanília rúd igazán minőségi alapanyagnak számít a konyhában


vanília rúd

Ha szeretünk minőségi süteményeket sütni, mindenképp érdemes nagy hangsúlyt fektetni az alapanyagok megvásárlására is. Többek között az egyik leggyakoribb a vanília rúd, amely nem csak a süteményekhez használatos, hanem a különféle levesekhez is. Természetesen a legkülönfélébb esetekben is alkalmazzák a szakemberek ezt a valóban természetes és egyedi alapanyagot, amely 100 %-ban természetes alapanyagnak számít. Az igazi vanília rúd Madagaszkárról való, valóban különleges és minőségi anyagnak számít, arról már nem is beszélve, hogy ennek a fajtának valóban egyedi és intenzív az íze. A felhasználás során mindenképp érdemes ketté vágni, majd a magjait kikapargatni, hiszen csakis ebben az esetben érezhetjük tökéletesen az íz világot. Mivel pedig a minőségi vanília rúd speciális csomagolásban van, így könnyedén visszazárhatjuk az üvegcsét használat után, így aromáját hosszú időn keresztül megőrzi. Ízesíthetünk vele koktélokat, de akár még a tenger gyümölcseit is, hiszen ennek köszönhetően valóban egyedi íz kombinációkat próbálhatunk ki.