Asztali vízszűrő az otthonában


Az asztali vízszűrő nagyszerű választás mindenkinek, aki óvja egészségét és fontos számára a tiszta ivóvíz! Az asztali vízszűrő használata egyszerű és karbantartása is olcsó! Felszerelése mindössze annyiból áll, hogy konyhai csaptelepe végére felcsavarja az asztali vízszűrő eszközéhez mellékelt víztakarékos átváltó szelepet, karbantartása pedig lényegében annyi, hogy kb. 3000 liter szűrt víz előállítása után (de hat havonta mindenképpen) kicseréli asztali vízszűrő készüléke szűrőbetétjét!
Az asztali víztisztító segítségével nem csupán a víz elszíneződését is okozható lebegő anyagokat (pl. a rozsda, iszap, homok és egyéb mechanikai szennyeződések) szűrheti ki ivóvízéből, hanem korlátozott mértékben ugyan, de olyan nehézfémeket is, mint pl. az ólom, a vas, a mangán, a molibdén, a kadmium és a cink!
Az asztali vízszűrő ideális megoldás kisgyermekes családoknak és azoknak is, akik nem tudnak, vagy nem szándékoznak nagy összegeket áldozni a víz tisztítására, de szeretnének egészséges, szűrt ivóvízhez jutni, és unják a palackozott vizekkel járó macerát és cipekedést! Ha ön is szeretne otthonába egy hasznos, praktikus és könnyen kezelhető asztali vízszűrő eszközt, keressen minket bizalommal!