AZ IP kamerák USB csatlakozóval is rendelkeznek

AZ IP kamerák USB csatlakozóval is rendelkeznek

Általában véve az ingatlan tulajdonosok azért telepítenek kamera rendszereket, hogy minden egyes pillanatot nyomon tudjanak követni, esetlegesen rögzíteni. Az NVR, más néven hálózati video rögzítő pontosan ebben lehet a segítségünkre, hiszen magas minőségű felvételeket garantálnak számunkra.

Úgynevezett hibrid videókat képesek kreálni, amelyek négy, vagy éppen nyolc csatornás is lehet. Mivel pedig a modern IP kamerák már mind-mind szabványos USB csatlakozókkal vannak ellátva, így egyáltalán nem probléma a minőségi, gyors és megbízható adatátvitel. Az IP kamerák természetesen ugyanolyan magas minőségű alapanyagokból készültek, ez mellett pedig külsejüknek köszönhetően bármilyen, már meglévő környezetbe is könnyedén beilleszthetőek.

Nagy látószögüknek köszönhetően pedig viszonylag nagyobb területet is képesek probléma mentesen lefedni. Ez pedig lehetővé teszi számunkra, hogy kevesebb kamerát kelljen telepítenünk, mint a régebbi időkben, amikor még a készülékek nem voltak képesek ilyen minőségű videó és fotó készítésére.