Haladó és kezdő jóga Budapesten a Dharma Jógastúdióban

Haladó és kezdő jóga Budapesten a Dharma Jógastúdióban

Haladó és kezdő jóga Budapesten a Dharma Jógastúdióban. Ha Te is kipróbálnád ezt a kitűnő mozgás- és kikapcsolódási formát, gyere el Stúdiónkba az Oktogon mellett. Különböző jógairányzatokat és tematikus edzéseseket kínálunk, minden korosztály és minden érdeklődő megtalálja a szívéhez legközelebb álló mozgásformát.
Népszerű modern irányzatnak számít a vinyasa flow vagy power flow jóga, mely alaposan edzi es átmozgatja az egész testet miközben lelkileg és szellemileg is felfrissülünk. A vinyasa flow gyökerei Krisnamacharyához vezethetők vissza, akinek a tanítványai különböző jógaiskolákat hoztak létre, köztük az astangát, vinijógat és iyengart. Az Iyengar jóga a hatha jóga egyik módszere, az élete végéig tanító és gyakorló B.K.S. Iyengar jógamester tanítására épül. A módszer rendkívül precíz és intelligens. Biztonságos és szisztematikus fejlődést biztosít egyéni javítással, különböző segédeszközök használatával az egyéni adottságokhoz alkalmazkodva. A változatos mozgások fejlesztik az erőnlétet, stabilitást, flexibilitást és a koncentrációt is.
További irányzatokról olvashatsz honlapunkon, megismerheted oktatóinkat is, értesülhetsz legújabb tanfolyamainkról és jógaműhelyekről, ha mégjobban szeretnél elmélyülni a jógában. Gyerekjóga, hot yoga, baba-mama jóga, gerinctorna, női jóga, kezdő jóga és még sok más jógastílus a Dharma Jógastúdióban Budapesten! Kellemes, napfényes jógaterem, családias hangulat vár Rád! Jóga után minden vendégünket finn szaunával várjuk.