Hol érdemes erotikus munkát vállalni

Hol érdemes erotikus munkát vállalni

Vannak országok ahol az erotikus munka teljesen legális. Ilyen például Németország, Svájc, Hollandia ahol engedély ugyan kell, de egyébként nem kell semmilyen kellemetlenségtől tartani, ha valaki az erotikus munka bármelyik típusát végzi. Általában teljes szervezéssel kínálják a legtöbb helyen a munkalehetőségeket, kisbuszok jönnek-mennek mindenhova, és még nyelvtudás sem szükséges. Bár meggondolandó nyelvismeret nélkül egy idegen országba utazni idegen helyre.

Svájc

Roppant liberális ország, odafigyelnek az emberekre, még a szexmunkások jogaira is. Nem véletlenül indul neki a magyar lányok többsége is, hiszen itt nálunk csak nehezítik a körülményeket. Zürichben nemrég szexfülkéket is nyitottak, hogy ne a közterületeket kelljen használniuk a lányoknak. Kulturált környezetet hoztak létre, ahol az inzultáció lehetősége is kisebb.
Svájc nem csak emiatt vonzó, hanem a magas kereseti lehetőség miatt is. Stabil gazdasága miatt jóléti országnak mondható, és a svájci mentalitás az, hogy mindent megfizetnek. Erotikus munkásként a heti 1 millió Ft is reális.

Németország

Németország is pár éve legalizálta az erotikus munkát, engedély birtokában bárki végezheti. Sőt adózhat, és mindenféle ellátásra jogosult, mint bárki más.

Németországban alacsonyabbak a kereseti lehetőségek, de itt is megtalálja a számítását aki erotikus munkát végezne.

Hollandia

12 éve legális Hollandiában az erotikus munka, adót is kell fizetni utána. Sok magyar lány dolgozik itt is, a kereseti lehetőségek hasonlóak a németországihoz. A bordélyházak pánikgombbal is fel vannak szerelve vészhelyzet esetére.

Érdemes megbízható ügynökséget találni, bármilyen erotikus munkáról is van szó, mert főleg nyelvtudás hiányában hamar kiszolgáltatott helyzetbe lehet kerülni.