Kézműves nougatine csokoládé

Kézműves nougatine csokoládé

Számtalan formában elkészíthető, próbáld ki az alábbi párosításokat:
pisztácia – mandula
mandula – szezámmag
mandula – citrom

CSOKOLÁDÉBA MÁRTOTT ROPOGÓS FINOMSÁG
A francia nougatine (illetve az olasz mandorlato) az egyik legkedveltebb magvakkal tele édesség. Jól illeszkedik a magas kakaótartalmú csokoládékhoz és a friss gyümölcsökhöz is.

NOUGATINE
A nougatine csokoládé alapja aranyló karamell, amibe mandulát, pisztáciát, mogyorót, esetleg szezámmagot kevernek és amikor szobahőmérsékletre hűltek a vékonyra nyújtott karamell lapok, akkor formára vágják illetve tördelik és valódi csokoládéba mártják.

Biztosan kóstoltál már kézműves nougatine csokoládét, számtalan finomság van ezen a piacon. A legjobbra nem mindig egyszerű rábukkanni, de egy kis kutatással mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebb álló ízeket. Nézzük meg, mitől is különleges a csokoládé érzés.

A csokoládé akkor jó, ha természetes alapanyagokból készül és valódi ízélményt nyújt. A DantoniChocolate műhelyében ilyen alapanyagokkal dolgozunk.

Hogy igazi élményt nyújtsunk neked, nem használunk színezéket, állagjavítót és tartósítószereket sem. A tömeggyártók csodákra képesek ezekkel, színes és látványos dolgokat hoznak létre de az ízek mégsem tiszták, az adalékanyagok és aromák gyakran hagynak kellemetlen utóízt, ragadós érzést maguk után. A DantoniChocolate műhelye nem boszorkánykonyha, maradunk a valódi alapanyagok mellett. A természet színei és ízei önmagukban is intenzívek. Tudod, hogy mi van benne, ragaszkodj a minőséghez!