Legyen télen is kellemes klíma a lakásában

Legyen télen is kellemes klíma a lakásában

Windex hőszivattyúinkat Önnek találták ki, amennyiben szeretne egy alacsony rezsijű fűtési rendszert az otthonában, komplikációk és problémák nélkül. Évekre megalapozhatja egy korszerű hűtési és fűtési gépészeti berendezését. S mindez nem is kerül egy vagyonba! Hogy lehetséges ez?!

Jelenlegi gazdasági helyzetünkben jelentősen megnövekedett a korábban drágának és bonyolultnak tartott klíma- vagy hőszivattyús rendszerek iránt az érdeklődés.

Köszönhető ez annak, hogy ezen rendszerek praktikussága mára már egyértelművé vált. Egy közepes szigeteléssel rendelkező ház esetében a legjobb fűtés/energiaigény arányt a hőszivattyú vagy a klímaberendezés adhatja. Egy gépészeti berendezéssel megoldható mindkét kényelmi funkció.

Amíg korábban sokan egy megfelelő kapacitású és teljesítményű kazánnal próbálták meg megoldani házuk fűtését, vagy kerestek vegyestüzelésű megoldásokat, addig mára elérhető közelségbe szelídült a hőszivattyús megoldások ára is. Ezek energiatakarékosságban, működési hatékonyságban is felülmúlják a régebbi fűtési rendszerek zömét.

Köszönhető ez elsősorban annak, hogy sok fajta variációban gyártják ezeket a berendezéseket. Mindegyik igényhez találunk egy megfelelő Windex hőszivattyút. Külső vagy belső kivitelezésű, akár folyadékhűtéses változat is létezik, különböző hőcserélő egységekkel, melyek szintén változatos kiszerelésekben kaphatóak. (Külön vagy egybe szerelt módozatokkal)

Gépeink zömét az Észak Olaszországi Udinese tartományban tervezték, s a kifejezetten erős mérnöki háttérnek köszönhetően a legjobb tudást ‘rakták bele’ a szakemberek a termékekbe.

Windex hőleadók ugyanúgy többféle kivitelben kaphatóak. Ezen folyadékhűtők a hűtési rendszerek vizes hőleadó egységei, melyek egyaránt alkalmasak a hűtési és a fűtési feladatok megoldására. Leggyakoribb felhasználási területei hotelek, közintézmények, panziók, vagy akár irodák. Legfőbb erősségük a gyors reagálás a különböző hűtési fűtési igényekre. Ezalatt értendő, hogy alacsony felfűtési és lehűtési idővel rendelkeznek. Hátrányuk a lassabb reagálású fűtési rendszerekkel szemben, hogy szükség van a folyamatos levegő mozgatásra, amely bizonyos mennyiségű hanggal jár.

Fizikai kialakítási lehetőségük többfajta lehet. Ilyen például a parapet, avagy lábon álló kivitel, vagy akár mennyezet alatti illetve magasoldalfali. Megrendelőink kedvenc kivitele az álmennyezetbe süllyeszthető, légcsatornázható változat. Többek között rendelkezésre áll ugyancsak álmennyezetbe építhető, kazettás négy irányba fújó kivitel is.

Akármelyik változatot is választjuk, mindig győződjünk meg arról, hogy saját lakásunkhoz a megfelelő teljesítményű berendezést kapjuk. Kellemetlen helyzet egy alul-klimatizált lakásban létezni, ezért – ha tehetjük – mindig konzultáljunk szakembereinkkel, akik szívesen állnak a megrendelő rendelkezésére.


Hasonló cikk: Szakértelem, minőség és kedvező ár