Néha unalmas az erotikus munka.. ilyenkor jöhet egy tábla csoki és egy jó film!

Néha unalmas az erotikus munka.. ilyenkor jöhet egy tábla csoki és egy jó film!

A keserű csokoládéról a közelmúltban fedezték fel, hogy számos egészséges előnyei is vannak. Evés közben az étcsokoládé az egészségre gyakorolt jótékony hatása csábító, ámbár ne feledkezzünk meg magas zsírtartalmáról. Erotikus munka közben azért pár falat nem árthat meg!
1) Az étcsokoládé jó a szívnek
Tanulmányok azt mutatják, hogy ha eszünk egy kis mennyiségű étcsokoládét két-három alkalommal hetente, segíthet csökkenteni a vérnyomást. Az étcsokoládé javítja a vér áramlását, és segíthet megelőzni a vérrögök kialakulását. Valamint megelőzi az érelmeszesedést.
2) Az étcsokoládé jót tesz az agynak
Az étcsokoládé növeli a vér áramlását az agyban, valamint a szívben is, így ez segíthet javítani a kognitív funkciót. Az étcsokoládé segít csökkenteni a stroke kockázatát is!
Valamint tartalmaz bizonyos kémiai vegyületeket, amelyek pozitív hatással vannak a hangulatra és a kognitív egészségre.
3) Az étcsokoládé segít szabályozni a vércukorszintet
Az étcsokoládé segít megőrizni a vérerek egészséges állapotát és a keringést segíteni a 2-es típusú cukorbetegséggel rendelkező embereknél is.
4) Az étcsokoládé tele van antioxidánsokkal
A keserű csokoládé tele van antioxidánsokkal. Az antioxidánsok segítenek felszabadítani a szervezetben a szabad gyököket, amelyek oxidatív károsodást okoznak a sejtekben. A szabad gyökök szerepet játszanak az öregedési folyamatban is, és a rák egyik okozójaként is ismerik. Így az olyan ételek fogyasztását javasolják, amik antioxidánsokban gazdagok, mint a csokoládé, amik védelmet nyújtanak sokféle rák ellen.
5) Az étcsokoládénak magas a vitamin, és ásványi anyag tartalma
A keserű csokoládé tartalmaz több vitamint is és ásványi anyagot, amelyek mind támogatják az egészséged. Az étcsokoládé a következő vitaminokat tartalmazza nagy mennyiségben:
• kálium
• magnézium
• vas