Szakértelem, minőség és kedvező ár

Szakértelem, minőség és kedvező ár

A folyadékhűtők, azaz chillerek általában tiszta vizet vagy víz és glikol elegyét hűtik le egy kompresszoros hűtőkör segítségével, azonban a hűtőfolyadék lehet akár olaj is ritka esetben.

A folyadékhűtők igen nagy hűtési kapacitással rendelkeznek, ezért jellemzően nagyobb méretű, például ipari vagy kereskedelmi épületek hűtését végzik, esetleg egyszerre több fogyasztót (végberendezést) látnak el.

Legfőbb alkatrészei a kompresszor, kondenzátor, elpárologtató és az expanziós szelep. Beüzemelésük, javításuk, illetve szervizelésük is rendkívül magas szakértelmet kíván.
Az Ódor Klíma csapata rendelkezik a kellő szakértelemmel és tapasztalattal, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtsa a hűtéstechnika területén. Emellett szoros szövetségre léptünk a világpiacon is aktív Windex Grouppal, aminek köszönhetően 2021-től kezdve a Windex folyadékhűtők, fan-coilok és hőleadók kizárólag tőlünk szerezhetőek be Magyarországon, ami azt jelenti, hogy az észak-olasz cég ezen termékeinek kizárólagos forgalmazói vagyunk az országban. A forgalmazás és beüzemelés mellett a Windex szerviz is tevékenységi körünk részét képezi.

Kizárólag magas minőségű, elismert és megbízható termékeket forgalmazunk, amik a megfelelő karbantartás mellett hosszú évekig működnek kifogástalanul. Az erős mérnöki háttérnek hála a gépek belső szerkezete és vezérlése teljes mértékben személyre szabható, hogy a lehető legjobban megfeleljenek ügyfeleink egyedi igényeinek. Akár már a tervezés során a segítségére lehetünk.

A folyadékhűtők nem csupán hűtésre alkalmasak; hőszivattyús kialakítással fűtésre is képesek.

Alapvetően takarékos és környezetbarát technológiáról van szó, azonban a hatásfok még tovább javítható például a hűtés során keletkező hulladékhő hasznosításával.
Mivel minden épület hűtési rendszere különböző, pontos árajánlatot csupán a helyszíni felmérés után tudunk adni. A felmérés ingyenes, és semmilyen további kötelezettséggel nem jár természetesen. Amennyiben bármilyen kérdése van, keressen minket bizalommal!