Válassza a legjobb eszközt a magas munkákhoz!

Válassza a legjobb eszközt a magas munkákhoz!

Amennyiben a magasban akad valamilyen elvégzendő munka, egy önjáró személyemelő óriási segítséget jelent.

Segítségével összehasonlíthatatlanul egyszerűbben, biztonságosabban és gyorsabban helyezhet ki madárvédőket, javíthat vagy újíthat fel kéményt, gallyazhat magas fákat, festhet, végezheti épületek szerkezetszerelését vagy dekorálhat egyébként bajosan elérhető, magas helyeket, hogy csak néhány példát említsünk, de természetesen a sor szinte a végtelenségig folytatható.

Emelőgépből rengeteg különböző típus létezik, eltérő méretekkel, maximális emelőmagassággal és egyéb jellemzőkkel, azonban az közös bennük, hogy még használtan is legalább néhány millió forintba kerülnek, tehát az esetek 99%-ában sokkal jobb választás a kosaras emelő bérlés, mint a vásárlás. Ezt most Ön is megteheti megfizethető árakon és gördülékenyen az Ódor Klíma gépkölcsönzőjének jóvoltából. Magánszemélyek mellett állunk cégek és önkormányzatok szolgálatára is. Megrendelését bármikor leadhatja, azonban mivel azokat beérkezési sorrendben teljesítjük, semmiképpen sem érdemes az utolsó napokra hagynia. Amennyiben erre igény van, a kosaras emelő mellé tapasztalt és szakképzett kezelőszemélyzetet is biztosítunk.

Emelőkosaras autó bérlés előtt a legfontosabb teendő a munkaterület jellemzőinek felmérése, hogy az adott feladathoz és helyszínhez legalkalmasabb eszközt választhassuk ki.

Ez természetesen jóval összetettebb annál, hogy mindössze a maximális emelőmagasságot vagy oldalirányú kinyúlást vegyük figyelembe. Fontos magának a gépnek is a mérete, hogy szűk helyeken is bevethető legyen, illetve laza, süppedős talajon elengedhetetlen az alacsony relatív talajnyomás, hogy az emelőgép stabil maradjon. Ha a munka beltérben (például csarnok, bevásárlóközpont, uszoda, csarnok vagy templom) megy végbe, speciális emelőgépre van szükség, mint például az úgynevezett „spider” (pók) kosaras emelők. Ezek nevüket annak köszönhetik, hogy kitámasztásokkal érik el stabilitásukat és nem a megszokott ellensúlyokkal. Emiatt kissé rovarszerű a megjelenésük, viszont tömegük az átlagosnál akár három-négyszer is kisebb. Ennek köszönhetően a padlózat borítását sem teszik tönkre.

Oil & Steel Octopussy 1715 Twin gépeink nem csak emiatt ideálisak épületek belterében való használatra. Kompakt méreteinek hála könnyen befér szabványos ajtókon is, továbbá elektromos árammal is működtethető (hálózati feszültségről), tehát kipufogógázokkal sem kell számolni, ami további előny.
Természetesen munkatársaink segítenek az Ön számára ideális eszköz kiválasztásában, hívjon minket még ma!