Változatos szolgáltatásokkal készülnek a Szép-kártya elfogadóhelyek

Változatos szolgáltatásokkal készülnek a Szép-kártya elfogadóhelyek

A Szép-kártya elfogadóhelyek országszerte változatos szolgáltatásokkal készülnek a kártyabirtokosok számára. Fedezze fel Ön is, milyen sok helyen használhatja a Pihenőkártyáját!

Fedezze fel a Szép-kártya elfogadóhelyek szolgáltatásait, ismerje meg, milyen sokoldalú juttatásra tett szert a Széchenyi Pihenő Kártyája révén! Ezzel a praktikus, univerzális, készpénzt helyettesítő fizető eszközzel, cafeteria-kerete segítségével többek között szálláshelyet foglalhat, belföldi üdülési csomagokat vehet igénybe. Kártyájának vendéglátás alszámlája nem csak különleges alkalmakra ideális, hanem a hétköznapok során is segítő társa lehet, akár melegétel-házhozszállítás esetében. A szabadidő és rekreációs tevékenységekhez pedig a szabadidő zseb kerete kínál kényelmes fizetési lehetőségeket.

Tájékozódjon honlapunk segítségével arról, hogy Pihenőkártyája milyen tulajdonságokkal és lehetőségekkel bír. Oldalunkon a Szép-kártya elfogadóhelyek között is nézelődhet, megismerve az egyes szolgáltatók által kínált programokat, szolgáltatásokat. Portálunk aktuális és friss hírekkel, információkkal is segíti az Ön tájékozódását az utalványkártyával kapcsolatban. Az utalványkártya többféle fizetési módhoz is használható, a terminálon történő lehúzástól az online fizetésig, webes felületen történő használatig. Bár a kártya a bankkártyákhoz hasonlóan, készpénzt helyettesítő fizetőeszközként szolgál, nem lehet vele bankjegykiadó automatákból készpénzt felvenni.

A Szép-kártya elfogadóhelyek az egész országban, több mint negyvenezer helyen kínálják szolgáltatásaikat a kártyával rendelkező dolgozóknak, és társkártya-birtokos hozzátartozóiknak. Honlapunkon azonban nem csak a kártyabirtokosok, hanem a SZÉP-Kártya program többi szereplői, munkáltatók és szolgáltatók is megtalálják az őket érdeklő információkat. Portálunkon lehetőséget biztosítunk a SZÉP Kártya elfogadóhelyek számára, hogy bemutatkozzanak, és bemutassák minőségi szolgáltatásaikat.