Segítségére leszünk a kényelmes és gondtalan utazásban

Segítségére leszünk a kényelmes és gondtalan utazásban

Aki járt már ott, biztosan jól tudja, hogy Ferihegy parkolás szempontjából nem egyszerű hely. A reptér melletti parkolók még európai mércével is drágák, nem csak magyarral. Az autót a termináloktól több száz méterre hagyni sem ideális, hiszen a csomagokkal ennyit sétálni, különösen rossz időben meglehetősen méltatlan kezdete egy utazásnak.

Ilyen esetben számít tökéletes megoldásnak, ha igénybe veszi létesítményünk, a Ferihegy Airport Parking (F.A.P.) szolgáltatásait.

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől mindössze néhány percnyire található parkolónkban autóját tökéletes biztonságban tudhatja. Éjjel-nappali őrzést biztosítunk, egyebek mellett éjjellátó kültéri kamera rendszer segítségével. Amennyiben minket választ, a reptér megközelítése a lehető legkényelmesebb lesz: légkondicionált kisbuszaink segítségével mindössze néhány perc alatt eljuttatjuk a parkolóból a repülőtér termináljaihoz, illetve visszaérkezés után vissza is visszük autójához; ehhez csak annyit kell tennie, hogy a csomagok átvétele után felhív minket, és munkatársaink pár perc alatt a helyszínre is érkeznek Önökért.

A reptéri transzfer nálunk teljesen ingyenes, ráadásul a reptéri behajtás költségeit is magunkra vállaljuk.

Kollégáink a csomagok pakolásában is segítenek, és nagy hangsúlyt fektetünk a gyors adminisztrációra is; nálunk minden az ügyfelek kényelmét szolgálja.

A parkoló Vecsés területén található, ahogyan részben a ferihegyi repülőtér is; megközelítése egyszerű mind Budapestről, mind vidékről érkező ügyfeleink számára. Budapest felől a Repülőtéri gyorsforgalmi úton és a vecsési 400-as úton, míg az M0-ás felől érkezve az M0-M4 reptéri csomópontján keresztül a legkönnyebb eljutni hozzánk. Több, mint háromszáz parkolóhellyel rendelkezünk; ezek egy része nyitott, míg a többi fedett, illetve zárt garázsokkal is rendelkezünk.

Egy fapados reptéri parkoló vagyunk, ami azt jelenti, hogy alacsony árak mellett is magas minőségű szolgáltatásokat kínálunk.

Nálunk nem kell attól tartania, hogy az áraink csupán papíron néznek ki jól, de valójában felszámolunk mindenféle rejtett költséget; üzleti szemléletünk szerint kiemelkedően fontos a korrektség.
Abban az esetben is számíthat ránk, amennyiben vonattal vagy busszal utazik Budapestről; ilyenkor kedvező árú transzferszolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Online foglalási rendszerrel is rendelkezünk, azonban ha az utazás napján foglalna, inkább a telefonos megkeresést javasoljuk.
Bízza ránk autóját Ön is, garantáltan nem bánja meg!